Termőföld szállítás Budapest területén

Nemrég óta lakunk egy gyönyörű családi házas negyedben, ahol sajnos a kivitelező ideje korán lelépett, becsődölt, ki tudja mi, egy a lényeg, hogy a kert befejezése előtt eltűnt. És természetesen mindent megpróbáltunk annak érdekében tenni, hogy előkerítsük, azonban sorra kudarcot vallottak a kísérleteink. Így a termőföld szállítás Budapest területén projekt sajnos ránk hárult, ha tetszik, ha nem.

Nehézkes-e a termőföld szállítás Budapest külvárosába?

Először én is azt hittem, hogy borzalmasan nehéz lesz ezt a feladatot megoldani, mert a bankszektorban dolgozva fogalmam nem volt arról eszik-e vagy éppen isszák a termőföld szállítás Budapest feladatot. Bárkinek kiszámolok bármit, megoldok minden pénzügyi kihívást jelentő feladatot, de ezzel még nem kellett eddigi életemben szembesülnöm. Beszéltem egy munkatársammal, aki emlékeztem, hogy hasonló cipőben járt néhány hónapja, talán egy éve. Hála istennek, ő egy zseniális segítséget tudott nekem nyújtani, amennyiben ajánlotta a Fuvar-oda csapatot, akik mindennemű építőanyag, köztük a termőföld szállítás Budapest teljes területén is kiszolgálói.

termőföld szállítás Budapest

Tutti drága lesz a termőföld szállítás Budapest kertvárosába!

Elsőnek én is arra gondoltam, persze laikus amatőrként, hogy ezek a dolgok nagyon drágák, és mindenki csak le akar majd húzni, mert hát lássuk be nonstop öltönyben nem éppen az értek ehhez is embert mutatom. De szerencsém volt ezzel a céggel. Annak ellenére, hogy teljesen dilettáns módon álltam a www.fuvar-oda.hu – termőföld szállítás Budapest kérdéshez, ők annyira profin és könnyedén átsegítettek ezeken a nehézségeken, hogy szinte el is felejtettem, hogy gyakorlatilag tök hülye vagyok hozzá. Kedvesek voltak, sőt még abban is segített az egyik munkatársuk, hogy kijött velem a helyszínre felmérni pontosan milyen típusú földre is van szükségem és főleg mennyire. Mert egyszerűen képtelen voltam pontosan leírni milyen típusú a jelenlegi föld állapota a telkemen.

Miután kiderült mire van szükségem, további kérdései voltak, milyen fajta növényeket, fákat, bokrokat virágokat akarok majd ültetni, mert azokhoz is be kell állítani és le kell szállítani majd speciális földet. Mert nem csak a termőföld szállítás Budapest második kerületébe lesz a feladatuk, hanem mást is kértem még tőlük. És az árak tekintetében pedig elájultam, mennyire korrekt szinten mozog a termőföld szállítás Budapest területén a Fuvar-oda cégnél.

 

Miután a napjaim 70%-át a munkahelyemen töltöm nem tudtam jelen lenni a kiszállításnál, mondjuk azért a szomszédnak szóltam keressen ha valami nem stimmelne a lepakolásnál vagy bárminél, de nem jött telefon. Mindent maguktól és tökéletesen a megbeszéltek szerint csináltak meg, a helyéra pakolva mindent. Amennyiben bárkinek a közlejövőben építőanyag vagy éppen termőföld szállításra lenne szüksége, akkor keresse meg nyugodtan a Fuvar-oda csapatát, mert őszintén mondom, nem fog keresve se náluk jobbat és megbízhatóbbat találni.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszettShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin